familjenJag heter Mona Alm Oxelgren och min man Anders Oxelgren. Vi bor i Östersund.

 

Lite om oss

Vår första Maine Coon flyttade till oss 2011 och vi förälskade oss snabbt av rasen. Dom är fantastiska familjemedlemmar, sociala och fint temperament. Vi åker gärna på utställningar och ställer ut våra katter

samt träffar utställare och besökare, bäst av allt är att se alla fina katter.

Nu har vi 5 st som förgyller våran vardag och en på foder. Alla har ett fantastiskt temperament. 2015 fick vi vårat stamnamn. Det blev SE*Coltish som betyder livlig,ostyrig, lekfull, vild. Det passar oss utmärkt.

 

Mål med uppfödningen

Vårat mål är att avla fram rastypiska, friska och katter med gott temperament. Våra katter som går i avel testas för HCM scanning 

 

Policy

Katterna är leveransklara tidigast när dom är 13 veckor gamla då är dom vaccinerade 2 gånger, veterinärbesiktade, chippade och registrerad i SVERAK. Doldafelförsäkrade i 3 år samt att katterna är vana att hanteras.

En kattunge är tingad när handpenning är betald. Handpenning betalas INTE tillbaka om man av någon anledning ångrar sig.

Katter säljs inte över internet, det kan finnas vissa undantagsfall. Men helst föredrar vi att träffa köparna en gång om möjlighet finns. Det är viktigt att kattungarna kommer till kärleksfulla hem. Vi önskar ha vidare kontakt efter kattungen flyttat. Information om avtal samt när kattungarna är leveransklara. Katter som säljs vidare för avel ska köparen vara registrerad uppfödare.